gen. 09

360 Player

360 Player i All Play Sport hem arribat a un acord perquè el programari d’origen suec desembarqui en l’esport de pàdel com una solució tecnològica per facilitar la gestió de tota l’organització d’un club.

360 Player (start-up que va començar al món del futbol fa més de 9 anys) està sent utilitzat avui día per clubs com el València CF, el Bilbao CF i, recentment, el Rayo Vallecano. A finals del 2022 va fer el salt a l’esport del tennis en instal·lacions referents com són el RCT Barcelona i la Rafa Nadal Academy.

Ara de la mà d’All Play Sport i Ba Padel Barcelona Resort, estem ajudant a 360 Player a posar en marxa l’esport de pàdel, perquè ben aviat la plataforma estigui disponible a clubs i acadèmies de pàdel de tot el món.

All Play Sport apostant per la tecnologia més avançada!