gen. 23

Padel Agenda, nou projecte tecnològic

Padel Agenda, la nova APP gratuïta per als fans del pàdel professional ja és una realitat de la mà d’All Play Sports, Bcn Quark i La Casa Groga. Després de mesos de desenvolupament tecnològic, ja està disponible a les plataformes de Google Play i Apple Store.

L’APP on veure el calendari 2023 dels 4 circuits professionals com World Padel Tour, Premier Padel, FIP i A1Padel. Més de 110 tornejos organitzats per dates amb tota l’informació del torneig, les parelles inscrites, els partits, els quadres i un resum del torneig.

L’APP també disposa d’un apartat de jugadors on veure les dades personals, les xarxes socials i molt aviat el material esportiu i estadístiques.

+ informació i descàrregues APP a padelagenda.com

No et quedis fora de joc i segueix tot el pàdel professional a Padel Agenda!